Skip to main content

Iskustva klijenata

 

Iskustvo Nataše K.:

 

Posetila sam raznovrsne radionice, upoznala mnoge zanimljive i divne ljude i izmedju ostalog praktikovala klasičan terapijski rad sa zaista dobrim terapeutima koje veoma volim i poštujem. Za Rad znam već nekoliko godina, radila sam ga puno puta i sama, ali mi je ponekad izmicala srž odgovora za kojima tragam. Zasto ovo pišem? Zato što sam nakon jedne sesije sa Gordanom, doživela tako duboke uvide da sam još uvek u dubokom čudu, sama pred sobom i potencijalom za otkrivanje Istine o nama koju nosi ova metoda. Gordana je divan pomagač na tom putu, blag i iskren prijatelj. Preporučujem je od srca svim hrabrim tragaocima za Istinom, koji se ne plaše sopstvenih dubina i susreta sa zaboravljenim delovima sebe. Hvala Gogo i hvala Kejti – divnim dušama sa plemenitom misijom vraćanja Celovitosti na svet. Ivana Milojević

 

Iskustvo Sanje M.:

 

Iskustvo Saše Šćekić-Karadžić:

Pa ista klijentica malo poslije:

 

Iskustvo Ivane Matučec:

Gordana Ivetić je prekrasna i topla mlada žena i mudar terapeut kojeg preporučam u radu sa okorjelim uvjerenjima koja zovu da ih mijenjamo najčešće kroz bol i patnju ili događaj koji nas “okine “. Radila sam s njom u nekoliko navrata putem Skypa i svaki put osjetila VELIKI pomak i ČISTOĆU. Kao da vas netko doslovce provjetri iznutra, otvori prozore i oslobodi  (iako ste to učinili sami uz pomoć ove fenomenalne tehnike RADA) i njezinog kvalitetnog vodstva u procesu. Gordana je pritome otvorena duha, sjajna u empatičnom slušanju i iskrenom suosjećanju. Radite RAD 🙂 Ina V.

 

Izjava Kire Cantatore: 

 

Za Rad sam davno čula poučavajući literaturu o duhovnosti i zakonu privlačenja, no kad god sam pokušala primijeniti Rad sa radnog lista, na svoj neki konkretan primjer, činilo mi se površno i ne dovoljno da me oslobodi misli ili emotivne situacije. Odlučila sam da potražim pomoć iskusnog učitelja i tako došla do Gordane.

Već nakon prve sesije vidjela sam da mi Rad ima sasvim drugu dimenziju i da sam konačno shvatila kako funkcionira. Nakon dvije – tri sesije već sam bila spremna i sama odraditi neku situaciju puno kvalitetnije nego prije. Gordana je odličan učitelj i terapeut, te velika pomoć u trenucima kada um zapne. Osim toga ulijeva veliko povjerenje i lakoću tokom Rada, tako da svaka sesije donosi duševni mir i oslobađa od patnje. Sve preporuke i veliko hvala, J. K.

 

Izjava Ivane Zorić:


Rad sa Gordanom je ostavio snažan utisak na mene. Prije nego što sam počela raditi Rad sa njom mislila sam da će mi Gordana riješiti ili naći rješenje za moj “problem”, no zapravo sam shvatila da se odgovor nalazi već u nama samima samo trebamo dublje ući u sebe u svoj um i misli. Nije bilo lako, ali uz njeno stručno navođenje sam uspjela. Hvala joj od srca. Od sada sve izazove s kojima se susrećem gledam iz sasvim drugačije perspektive. Još jednom hvala na svemu. <3 Iva R.

Raditi Rad – jedno jako dobro iskustvo, jedan jako dobar način postajanja svjesnim. A raditi rad sa Gogom, eh da, nježno, ustrajno, usredotočeno, nema uzmaka, a opet ne osjećaš se pritisnutim. Podržavajuće, nadahnjujuće, njegujuće. Moja je osobnost, čitaj UM, prilično vrludao tijekom rada, vjerojatno je htio pobjeći u stare matrice, no to nije smelo Gogu da bude usredotočena i da me vješto dovede do rezultata, do progledavanja, postajanja svjesnom. Veliki impuls meni na putu promjene i osvještavanja tko jesam. Poklon koji bi svatko vjerujem želio. Hvala Goga  – Dolores

Rad kao koncept nas poziva na budnost, da primetimo da ispod misli čuči jedan novi svet, tj. čučimo mi sami čekajući da se otkrijemo. Ono što je za mene bilo važno, jeste da sa nekim prođem Rad ko ima iskustva, budnosti, strpljenja i ljubavi…i to je sve Gordana. 🙂 Osećala sam se slobodno i zaštićeno u Gordaninom prisustvu dok smo radile Rad, jer sam od nje stalno nailazila na budnost i otvorenost. Provela sam sat i po vremena u ljubavi u društvu žene koju sam prvi put srela…to mi se ne dešava svaki dan. Moj Rad je bio vrlo efektivan, na kraju sam se zajedno sa Gordanom od srca smejala onome što sam na početku mislila da me uznemirava. Divno i korisno iskustvo. Anđa Ž.

 

Izjava Ide B.:


 

Iskustvo sa radionica:

 

 

Kada sam se slučajno susrela s Radom Byron Katie bilo je nemoguće ne prepoznati da je Rad savršen za univerzalni problem vjerovanja u svoje ograničavajuće misli, bez obzira da li smo i na kakvom smo  duhovnom putu i koliko dugo. Uvidjela sam da je rezultat Rada potpuna sloboda za kojom svi duboko u sebi težimo, a vanjske okolnosti zapravo nemaju ništa s tim. Radeći sa mnom na mojim uvjerenjima, Gordana me dovela upravo u to mjesto slobode, istovremeno mi dajući alat da tamo i ostanem. I to je bila  prava vrijednost Rada s Gordanom koji ću sigurno nastaviti i dalje. Zahvalna:) Jelena F.

Iskustvo Vere B.:


Od Maje Babić:

Mnogo ste mi pomogli  i zahvalna sam Stvaraocu što smo se srele. Biserka I.

 

Želim samo da se opet jako zahvalim na divnom radu. 🙂 Nešto je u meni poslije kliknulo, ..sve je nekako „sjelo“ ,ne mogu da objasnim osjećaj…sad želim svaki dan da ih zovem, budem s njima…kao da sam nove roditelje našla. Biljana Đ.


Prvi put sam se susrela sa Radom uz pomoć Gordane, i prvi put sam bila u stanju da sagledam neku situaciju iz sasvim drugačije, nove perspektive. Dovoljno je biti otvoren za nove mogućnosti i većina onoga što nas muči (posebno u odnosima sa drugima), kada preispitamo to u šta vjerujemo, jednostavno izgubi snagu, nestane poput balončića, i prestane da nas opterećuje. A vi usred tog “haosa” dišete sasvim mirno. I tako se većina mojih radova završavala sa puno smijeha uz harizmatičnu Gordanu. Ona je zaista divna, smirena, u stanju da osjeti situaciju i izvuče na vidjelo sve ono što nam je ostalo skriveno. Hvala što si donijela Rad na ove prostore.:) Nada Raković.

 

Sa Gogom sam radila Rad na nekoliko tema koje su mene mučile. Moram reći da sam oduševljena njom kao osobom. Radom na sebi postigla je mir koji se širi i na sagovornika. Potpuno drugačiji pristup problemu, preispitivanje sa više strana, otvara oči i za neka druga rešenja, za koja ne bismo nikad ni pomislili da postoje. A stvarno, ne mora biti onako kako nam se čini na prvi pogled. To se preispitivanjem misli i iskusi, doživi se i prihvati stvarnost onakva kakva jeste. 

Goga kroz ovaj proces, radeći Rad vodi polako, opušteno, i nadasve posvećeno. Divno i korisno iskustvo koje svima preporučujem. Ona nas nauči kako da ispitujemo svoje misli, da bismo sebe, ljude oko nas i situacije sagledali i iz drugog ugla, što oslobađa i daje polet i nadu. Posle je sve na nama, da nastavimo da preispitujemo svoje misli svaki dan i da učinimo svoj život lepšim. Hvala Gogo za otkrivanje ove tehnike i želim da nastaviš sa uspešnim radom. Zina S.

 

Zahvalna sam Gordani i poklonjenom vremenu za “Rad” koje mi je donelo divan osećaj osvešćivanja i dubokog upoznavanja sebe. I danas i uvek iznova kad zastanem, čujem, “Ko biste bili bez svojih misli?” Ta “beba”, ta “čista ljubav”, eto to smo. Ona koja ne osuđuje, koja je bez sujete, ona koja je zahvalna, ona koja svaku svoju grešku pronalazi i doživljava kao lekciju. Mala Krin

 

Gordana je iznad svega jako pažljiv slušalac. Sa puno strpljenja i prisutnosti prati mentalni proces osobe (slušajući njene rečenice) i sigurno i sa puno ljubavi vas vodi kroz more mogućnosti, kojeg inače nismo svesni jer se naš razum “prilepi” za jedno ubeđenje i blokira se. Sa Gordanom sam, iako smo samo imale priliku da radimo samo par puta videla da je takva vrsta “terapeute” kod kojeg “nema vrdanja”. To me je okuražilo i podržalo na putu istrajnosti kojim je potrebno poći kako bi se stiglo do rešenja. A koje je rešenje? Skidanje lanaca sa mozga (a time i sa ruku i nogu) i oslobođenje. Hvala Gordana na vašem angažmanu i posvećenosti. Ivana M.

 

Raditi Rad je za mene jedno novo iskustvo koje me uvijek odvodi  jedan nivo dublje ,a istovremeno i više i šire. Ogoljuje one slojeve mene koji mi služe kao štit i obrana od života. Uvijek se jako radujem terminu za Rad i predivnoj Gogi koja uz puno ljubavi i strpljenja ciljano dovede stvari u nultu točku gdje je suština onoga što mi jesmo. Beskrajno hvala ❤ S.P.

 

Osjećaj koji sam imao tokom prakticiranja Rada sa Gordanom je takav da za razliku od mnogih drugih sazanje dolazi iz tvoje unutrašnjosti vidu neke vrste prosvjetljenja načinu na koji se ponašaš i šta osjećaš datom momentu konflikta. Nikola M.

 

Goga was a wonderful facilitator for The Work. She was patient and held space very intentionally for me without judgment. We even got to laugh some. 🙂 Goga is very passionate about what she does, and it's her authentic spirit that shines through when she works with people, which helped me feel at ease. She is experienced in her own self study, and she knows how to guide people to inquire more deeply toward themselves in a practical way. I would absolutely trust Goga to facilitate The Work, and I would highly recommend her to anyone! Amy Heilman