Skip to main content

Iskustva klijenata

Gabrijela Jovanović

Rad sa Gogom bih svima toplo preporučila iz više razloga. Ono što mi se posebno svidja jeste to što mi sami, uz njenu pomoć, dolazimo u kontakt sa samim sobom. Sami možemo da sagledamo zašto svedočimo takvoj stvarnosti kojoj svedočimo i da imamo više razumevanja i ljubavi kako za sebe tako i za sve ljude oko nas. Posebno bih se još zahvalila Gogi što je prenela ovaj Rad na naše prostore i što redovno prevodi postove Byron Katie, s obzirom da ne govorim engleski. Veliko hvala na svemu!

Ivana Milojević

Posetila sam raznovrsne radionice, upoznala mnoge zanimljive i divne ljude i izmedju ostalog praktikovala klasičan terapijski rad sa zaista dobrim terapeutima koje veoma volim i poštujem. Za Rad znam već nekoliko godina, radila sam ga puno puta i sama, ali mi je ponekad izmicala srž odgovora za kojima tragam. Zasto ovo pišem? Zato što sam nakon jedne sesije sa Gordanom, doživela tako duboke uvide da sam još uvek u dubokom čudu, sama pred sobom i potencijalom za otkrivanje Istine o nama koju nosi ova metoda. Gordana je divan pomagač na tom putu, blag i iskren prijatelj. Preporučujem je od srca svim hrabrim tragaocima za Istinom, koji se ne plaše sopstvenih dubina i susreta sa zaboravljenim delovima sebe.

Sanja M.

Još sam pod dojmom tvoje radionice. Bilo je prekrasno iskustvo. Iako radim na sebi već stoljeće, čitam, meditiram, idem na razne radionice, ovo je bilo tako jako iskustvo, jednostavno i prirodno. Puno hvala.

Saša Šćekić Karadžić

Goga je divna osoba, puna znanja, otvorena. A Rad – tehnika koja do srzi cisti blokade i ogranicenja i donosi nam beskrajnu slobodu. I, sto je najbolje od svega: Goga Rad ima u malom prstu. Kad mislim o tome dokle zelim da doguram, sjetim se Gordane i toga sto ona u potpunosti zivi ono o cemu prica

Ivana Matučec

Jako puno toga sam osvijestila putem Rada sa Gogom, spoznaja da je sve u najboljem redu, upravo sada i ovdje.

Ina V.

Gordana Ivetić je prekrasna i topla mlada žena i mudar terapeut kojeg preporučam u radu sa okorjelim uvjerenjima koja zovu da ih mijenjamo najčešće kroz bol i patnju ili događaj koji nas “okine “. Radila sam s njom u nekoliko navrata putem Skypa i svaki put osjetila VELIKI pomak i ČISTOĆU. Kao da vas netko doslovce provjetri iznutra, otvori prozore i oslobodi  (iako ste to učinili sami uz pomoć ove fenomenalne tehnike RADA) i njezinog kvalitetnog vodstva u procesu. Gordana je pritome otvorena duha, sjajna u empatičnom slušanju i iskrenom suosjećanju. Radite RAD! 🙂 

 

Cira Kantatore

Your session worked wonders! It's magic!

J. K.

Za Rad sam davno čula poučavajući literaturu o duhovnosti i zakonu privlačenja, no kad god sam pokušala primijeniti Rad sa radnog lista, na svoj neki konkretan primjer, činilo mi se površno i ne dovoljno da me oslobodi misli ili emotivne situacije. Odlučila sam da potražim pomoć iskusnog učitelja i tako došla do Gordane.

Već nakon prve sesije vidjela sam da mi Rad ima sasvim drugu dimenziju i da sam konačno shvatila kako funkcionira. Nakon dvije – tri sesije već sam bila spremna i sama odraditi neku situaciju puno kvalitetnije nego prije. Gordana je odličan učitelj i terapeut, te velika pomoć u trenucima kada um zapne. Osim toga ulijeva veliko povjerenje i lakoću tokom Rada, tako da svaka sesije donosi duševni mir i oslobađa od patnje. Sve preporuke i veliko hvala, 

Iva R.

Rad sa Gordanom je ostavio snažan utisak na mene. Prije nego što sam počela raditi Rad sa njom mislila sam da će mi Gordana riješiti ili naći rješenje za moj “problem”, no zapravo sam shvatila da se odgovor nalazi već u nama samima samo trebamo dublje ući u sebe u svoj um i misli. Nije bilo lako, ali uz njeno stručno navođenje sam uspjela. Hvala joj od srca. Od sada sve izazove s kojima se susrećem gledam iz sasvim drugačije perspektive. Još jednom hvala na svemu. <3 

Dolores S.

Raditi Rad – jedno jako dobro iskustvo, jedan jako dobar način postajanja svjesnim. A raditi rad sa Gogom, eh da, nježno, ustrajno, usredotočeno, nema uzmaka, a opet ne osjećaš se pritisnutim. Podržavajuće, nadahnjujuće, njegujuće. Moja je osobnost, čitaj UM, prilično vrludao tijekom rada, vjerojatno je htio pobjeći u stare matrice, no to nije smelo Gogu da bude usredotočena i da me vješto dovede do rezultata, do progledavanja, postajanja svjesnom. Veliki impuls meni na putu promjene i osvještavanja tko jesam. Poklon koji bi svatko vjerujem želio. Hvala Goga.

Anđa Ž.

Rad kao koncept nas poziva na budnost, da primetimo da ispod misli čuči jedan novi svet, tj. čučimo mi sami čekajući da se otkrijemo. Ono što je za mene bilo važno, jeste da sa nekim prođem Rad ko ima iskustva, budnosti, strpljenja i ljubavi…i to je sve Gordana. 🙂 Osećala sam se slobodno i zaštićeno u Gordaninom prisustvu dok smo radile Rad, jer sam od nje stalno nailazila na budnost i otvorenost. Provela sam sat i po vremena u ljubavi u društvu žene koju sam prvi put srela…to mi se ne dešava svaki dan. Moj Rad je bio vrlo efektivan, na kraju sam se zajedno sa Gordanom od srca smejala onome što sam na početku mislila da me uznemirava. Divno i korisno iskustvo. 

Suzana M.

Hvala na prekrasnoj radionici! Bilo je odlično. Super kako sam se pronašla u svakoj situaciji koje nisu identične mojima, ali kroz njih sam puno toga osvijestila. Nevjerovatno koliko čovjek može naučiti o sebi kroz probleme drugih.

Jelena F.

Kada sam se slučajno susrela s Radom Byron Katie bilo je nemoguće ne prepoznati da je Rad savršen za univerzalni problem vjerovanja u svoje ograničavajuće misli, bez obzira da li smo i na kakvom smo  duhovnom putu i koliko dugo. Uvidjela sam da je rezultat Rada potpuna sloboda za kojom svi duboko u sebi težimo, a vanjske okolnosti zapravo nemaju ništa s tim. Radeći sa mnom na mojim uvjerenjima, Gordana me dovela upravo u to mjesto slobode, istovremeno mi dajući alat da tamo i ostanem. I to je bila  prava vrijednost Rada s Gordanom koji ću sigurno nastaviti i dalje. Zahvalna:) 

Vera B.

Veoma sam zadovoljna iskustvom koje sam prošla na Gordaninoj radionici. Uz njenu pomoć napravila sam značajan pomak u sagledavanju sebe.

Biserka Ilić

Mnogo ste mi pomogli  i zahvalna sam Stvaraocu što smo se srele. 

Biljana Đukić

Želim samo da se opet jako zahvalim na divnom radu. 🙂 Nešto je u meni poslije kliknulo, ..sve je nekako „sjelo“ ,ne mogu da objasnim osjećaj…sad želim svaki dan da ih zovem, budem s njima…kao da sam nove roditelje našla. 

Nada Raković

Prvi put sam se susrela sa Radom uz pomoć Gordane, i prvi put sam bila u stanju da sagledam neku situaciju iz sasvim drugačije, nove perspektive. Dovoljno je biti otvoren za nove mogućnosti i većina onoga što nas muči (posebno u odnosima sa drugima), kada preispitamo to u šta vjerujemo, jednostavno izgubi snagu, nestane poput balončića, i prestane da nas opterećuje. A vi usred tog “haosa” dišete sasvim mirno. I tako se većina mojih radova završavala sa puno smijeha uz harizmatičnu Gordanu. Ona je zaista divna, smirena, u stanju da osjeti situaciju i izvuče na vidjelo sve ono što nam je ostalo skriveno. Hvala što si donijela Rad na ove prostore.:) 

Zina S.

Sa Gogom sam radila Rad na nekoliko tema koje su mene mučile. Moram reći da sam oduševljena njom kao osobom. Radom na sebi postigla je mir koji se širi i na sagovornika. Potpuno drugačiji pristup problemu, preispitivanje sa više strana, otvara oči i za neka druga rešenja, za koja ne bismo nikad ni pomislili da postoje. A stvarno, ne mora biti onako kako nam se čini na prvi pogled. To se preispitivanjem misli i iskusi, doživi se i prihvati stvarnost onakva kakva jeste. Goga kroz ovaj proces, radeći Rad vodi polako, opušteno, i nadasve posvećeno. Divno i korisno iskustvo koje svima preporučujem. 

Mala Krin

Zahvalna sam Gordani i poklonjenom vremenu za “Rad” koje mi je donelo divan osećaj osvešćivanja i dubokog upoznavanja sebe. I danas i uvek iznova kad zastanem, čujem, “Ko biste bili bez svojih misli?” Ta “beba”, ta “čista ljubav”, eto to smo. Ona koja ne osuđuje, koja je bez sujete, ona koja je zahvalna, ona koja svaku svoju grešku pronalazi i doživljava kao lekciju. 

Ivana M.

Gordana je iznad svega jako pažljiv slušalac. Sa puno strpljenja i prisutnosti prati mentalni proces osobe (slušajući njene rečenice) i sigurno i sa puno ljubavi vas vodi kroz more mogućnosti, kojeg inače nismo svesni jer se naš razum “prilepi” za jedno ubeđenje i blokira se. Sa Gordanom sam, iako smo samo imale priliku da radimo samo par puta videla da je takva vrsta “terapeute” kod kojeg “nema vrdanja”. To me je okuražilo i podržalo na putu istrajnosti kojim je potrebno poći kako bi se stiglo do rešenja. A koje je rešenje? Skidanje lanaca sa mozga (a time i sa ruku i nogu) i oslobođenje. Hvala Gordana na vašem angažmanu i posvećenosti. 

S. P.

Raditi Rad je za mene jedno novo iskustvo koje me uvijek odvodi  jedan nivo dublje ,a istovremeno i više i šire. Ogoljuje one slojeve mene koji mi služe kao štit i obrana od života. Uvijek se jako radujem terminu za Rad i predivnoj Gogi koja uz puno ljubavi i strpljenja ciljano dovede stvari u nultu točku gdje je suština onoga što mi jesmo. Beskrajno hvala ❤ 

Nikola M.

Osjećaj koji sam imao tokom prakticiranja Rada sa Gordanom je takav da za razliku od mnogih drugih sazanje dolazi iz tvoje unutrašnjosti vidu neke vrste prosvjetljenja načinu na koji se ponašaš i šta osjećaš datom momentu konflikta

Amy Heilman

Goga was a wonderful facilitator for The Work. She was patient and held space very intentionally for me without judgment. We even got to laugh some. 🙂 Goga is very passionate about what she does, and it's her authentic spirit that shines through when she works with people, which helped me feel at ease. She is experienced in her own self study, and she knows how to guide people to inquire more deeply toward themselves in a practical way. I would absolutely trust Goga to facilitate The Work, and I would highly recommend her to anyone!